Sanal Hukuk Sitesi Hukuk Forumları Paylaşım Alanı Buraya Tıklayarak Sitemize Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Her türlü Hukuki Sorununuza çözüm bulmak için Hukuki Forumlar, Güncel Hukuk Haberleri, Her türlü güncel hukuki mevzuat, Yargıtay ve Danışatay İçtihatları ve daha fazlası    
Menü
Anket
Son ekonomik krizin etkileri Türkiyeye yansır mı?

Evet yansımaya başladı
Hayır zannetmiyorum. Ekonomimiz gayet iyi..

Sonuçlar
Anketler

Toplam Oy: 711
Yorum: 0
Köşe Yazıları

SAVCILIK MAKAMI ve ÖZEL OLARAK CMK’YA GÖRE SAVCILIK

KIDEM TAZMİNATINDA "TAVAN AŞIMI" SORUNU

İstifa eden işçinin kıdem tazminatı

Kat Mülkiyeti Kanunundaki değişiklikler ile gelen önemli yeniliklerin incelenmesi

Sanal Hukuk Bürosu Hukuki Mesleki Bilgi Paylaşım: Forumlar

Sanal Hukuk Bürosu :: View topic - senete benim bilgilerimi yazıp sahte imza atmışlar
Forum FAQ
Forum FAQ
Search
Search
Memberlist
Memberlist
Usergroups
Usergroups
Profile
Profile
Log in
Log in
Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
   Sanal Hukuk Bürosu Forum Index -> Sizin Duyurularınız

Post new topic   Reply to topic
Mesaj Konusu:

senete benim bilgilerimi yazıp sahte imza atmışlar

View previous topic :: View next topic  
Author Message
sibelpol
Yeni üye
Yeni üye

PostPosted: 11 Mar 2010, Thu 12:59 pm    Post subject: senete benim bilgilerimi yazıp sahte imza atmışlar Reply with quote

merhabalar,

23 şubat tarihinde istanbul 9 icradan muhtarlığa haciz yolu ile takipte ödeme emri gelmiş, ben de gidip aldım. ekinde de 1 adet senet var. daha önce çalıştığım işyeri borçlu, ofisin sahibi olan vakıf alacaklı, ben de kefil olarak görünüyorum. benim bilgilerimi yazmışlar ama imza bana ait değil ayrıca benim imzama benzemiyor bile. ben de 26 şubat 2010 da 9. icra ya gititm 6. icrada itirazımı yaptım dilekçe ile. dava açma hakkımı saklı tutarak.

şimdi benim sormak istediğim bu davanın cevabı ne zaman döner bana?
savcılığa suç duyurusunda bulunmam gerekir mi hemen tekrar, bunun bir zaman aşımı var mı?

bir de bu konuda ne gerekiyorsa yapmak istiyorum, tazminat davası ve başka davalar için, nasıl bir yol izlemeliyim?

(dilekçede yazdığım talep şöyledir: "Yukarıda arz edilen nedenlere istinaden takibin durdurulmasını ,takibin ve ödeme emrinin iptalini ,yargılama masraf ve giderlerinin karşı tarafa yükletilmesini ve haksız takip nedeniyle alacaklı olduğunu iddia edenin % 40 kötüniyet tazminatı ödemesine karar verilmesi".)

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Sanal Hukuk Bürosu Forum Index -> Sizin Duyurularınız All times are GMT + 3 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum