Posted: 11 Mar 2010, Thu 12:59 pm Post subject: senete benim bilgilerimi yazıp sahte imza atmışlar
merhabalar,
23 şubat tarihinde istanbul 9 icradan muhtarlığa haciz yolu ile takipte ödeme emri gelmiş, ben de gidip aldım. ekinde de 1 adet senet var. daha önce çalıştığım işyeri borçlu, ofisin sahibi olan vakıf alacaklı, ben de kefil olarak görünüyorum. benim bilgilerimi yazmışlar ama imza bana ait değil ayrıca benim imzama benzemiyor bile. ben de 26 şubat 2010 da 9. icra ya gititm 6. icrada itirazımı yaptım dilekçe ile. dava açma hakkımı saklı tutarak.
şimdi benim sormak istediğim bu davanın cevabı ne zaman döner bana?
savcılığa suç duyurusunda bulunmam gerekir mi hemen tekrar, bunun bir zaman aşımı var mı?
bir de bu konuda ne gerekiyorsa yapmak istiyorum, tazminat davası ve başka davalar için, nasıl bir yol izlemeliyim?
(dilekçede yazdığım talep şöyledir: "Yukarıda arz edilen nedenlere istinaden takibin durdurulmasını ,takibin ve ödeme emrinin iptalini ,yargılama masraf ve giderlerinin karşı tarafa yükletilmesini ve haksız takip nedeniyle alacaklı olduğunu iddia edenin % 40 kötüniyet tazminatı ödemesine karar verilmesi".)
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum