Posted: 12 Mar 2010, Fri 12:57 am Post subject: Trafik kazası sonucu ölüm halinde....
Benim bir yakınım trafik kazası yaptı.Bir yayaya çarptı ve kaza sonucu yaya vefat etti. 8/6 yaya suçlu 8/2 yakınım suçlu olarak kaza raporu düzenlendi. Karşı taraf davacı ve 4 çocuk var.Yaya kadın ve eşiyle yaklaşık 3-4 aydır ayrı yaşıyormuş.Çocuklar babalarının yönlendirmesi üzerine avukata vekalet vermişler ve davacılar. Doğal olarak kamu davasıda var işin içinde.Yakınımın ekonomik durumu iyi değil ve çalıştığı işyerinin avukatı ben bütün evrakları hazırladım teslim ettim demiş artık benim yapabileceğim birşey yok diyor mahkemede sonucu hakim belirleyecek diyor.Gerçekten yapacak birşey yokmu ölenle ölünmez keşke olmasaydı ama yakınımında 2 çocuğu ve eşi aş bekliyor bizler ise ne yapacağımızı kara kara düşünüyoruz bir fikir veren olursa sevinirim sonuç ne olabilir,ne yapabiliriz. lafı çok uzattım umarım anlamışsınızdır.Teşekkürler.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum