Posted: 21 Mar 2010, Sun 11:21 pm Post subject: lütfen yardım edin....
merhaba ben 18 yasında biriyim size bir sorum olacak lutfen yadım ederseniz sewinirim yardımınıza ihtiyacım var bundan 1 sene once yani ben17 yasındayken 15 yasında bir kızla çıkıyordum o kızla yaklasık 3,4 ay çıktık 2,3 defa onunda benimde karsılıklı istegimiz ve onun rızası dogrultusunda ilişkiye girdik o kişinin kız olup olmadıgını bilimiyorum anlayamadım ve ilişkiden sonrada anlamadım ve kızla ayrıldık 10 ay once ayrıldık ve ben 1 ay once reşit oldum 18 oldum ama o zaman reşit deildim şimdi eger o kişi kızsa ve onun kızlıgını ben bozmussam ve ailesi benden şikayetçi olursa ne olur ama 10 ay geçti ustunden ceza alırmıyım gerekirse cep telefonu mesaj kayıtlarına bakılır emniyetten onun rızası oldugunu ispatlamak için ikimizinde birbirine attıgı bir çok cinsel içerikli mesaj var lütfen yardım edin cevap bekliyorum olası bir şikayette mahkeme bu olaya neder cezası nedir varmı yokmu ve bu olay ne zaman düşer yani ömür boyu ben beni şikayet edicekler hissiylemi yasıyacagım olayın kapanması için benden şikayetçi olamamaları için ne kadar zaman geçmeli cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum saygılar....
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum