Posted: 24 Mar 2010, Wed 11:20 am Post subject: lütfen yardım edin.
Öncelikle böyle ir site oluşturuldugu için çok teşekkür ederim. Kısaca basımdan gecenlerı anlatıyım 4 senedır bırlıkte oldugum bırısı vardı ve 1 senedır nısanlıyız, daha dogrusu nısanlıydık subat ayına kadar hıcbır nedensız kavgasız bır sekılde ayrıldık ayrılmadan 10gun once annemden borc para almıstı zor durumda oldugu ıcın annem postane yoluyla onun bulundugu sehre gonderdı sonra dedıgım gıbı nedensız ayrıldık ve aradan 2 ay gectı parayı ıstedıgımızde odemıycegını soyledı yanlız dugun tarıhımız belırlenmıstı ve salon mobılyalar tutulmustu bulundugum sehırden fırın ocak davlumbaz fılan almıstı ama aralarında ne sozlesme var nede baska bırsey sadece onun kartı gectı okadar yıllardı tanıstıgımız bı fırma oldugu ıcın sozlesme faturaya teslım edılmemıstı ona bende parayı odemedıgı ıcın fırmayla gorustum ve urunlerı teslım aldım, sımdı duydugunda ıse benı mahkemeye verıcegını soyluyor ne yapabılır yada ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız cok sevınırm , artık kurtulmak ıstıyorum bu kabustan benım ne gıbı haklarım var acaba bılgılendırısenın cok mutlu olurum.saygılarımla....
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum