Posted: 09 Apr 2010, Fri 5:00 pm Post subject: Görevli memura hakaret, pasif direnc
Merhaba,
Eşimin kredi kartından Cuma günü 23:05 de habersiz alışveriş yapılmış. Banka aradı. Bizde hemen kartı kapattık ama 900 tl alışveriş çoktan yapılmış.
Banka bize X diye bir firmadan alışveriş olduğunu ama adres ve telefon bilgilerini veremeyeceklerini söyledi.
Olayın araştırılıp sonra eğer bizden kaynaklı olmayan bir durum varsa paranın ödeneceğini söyledi.
Neyse sabah bende karakola gittim. Bize dediler savcılığa gitmeniz lazım falan bende tamam dedim.
X Cumhuriyet Savcılığına gittim. Sabah ben arabayı park ederken eşimde orada ne yapacaz falan diye soracak birini ararken Cumhuriyet Savcısının odasına girmiş ona sormuş. O da önce elini cebinden çıkar falan diye azarlamış. Neyse sonra ben geldim dilekçe falan yazdık kart için. İçeri girdi eşim bu savcının yanına şikayette bulunmak için(kart hırsızlığı) dilekçeyi vermiş olayı anlatmış sonra da adama demiş ki ya sabah siz beni niye azarladınız. Oda demiş sana mı sorcam kalk ayağa falan diye gene bağırmış. Ver kimliğini çabuk falan diye bağırmaya başlamış. İşte yanındaki kıza değiştir kağıdı buna dava açıyoruz şimdi falan demiş.Ondan sonra eşim, neden bana dava açacaksınız demiş. Oda görürsün şimdi demiş. Bu sırada ver kimliğini diye bağırmaya devam etmiş. Eşim olayı tam anlamamış ve eğer saygıdan dolayı ise sizde ben ifade verirken 5 dakika telefonda biriyle muhabbet ettiniz peki bu ne demiş. Adam delirmiş tabi sonra ver kimliğini çabuk falan diye bağırmaya devam etmiş. O sırada ben kapıda bekliyordum. İçerden sesleri duyuyorum ama ne olduğunu anlamadım, sesler devam edince içeri girdim aniden açtım kapıyı. Savcı panikledi hemen. Eşim beni tuttuhemen. Ben eşime gidelim hemen burdan falan dedim. Polis falan diye bağırmaya başladı savcı. Kapının önü zaten polis dolu beni tutukladılar. Adam bu sefer bana ve eşime dava açtı. Nöbetçi savcılığa ifade verdim o da beni bıraktı. Şimdi savcı bana ve eşime,
Savcıya hakaret, pasif direnç ve işini yapmayı engellemeden şikayet etmiş. Ne yapabilirim.
Teşekkürler şimdiden.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum