Posted: 12 May 2010, Wed 6:37 pm Post subject: tazminat davası açarsam sonuç ne olur?? lütfen yardım:(
Şu an sözleşmeli öğretmen olarak çalışıyorum. mart ayının 15'i gibi yapıldı atamam. Atama dönemi değildi, beklemediğimiz bir atamaydı.
2008 KPSS'de 2soru iptal edildi ve 2009 ağustos ayında puanlar yeniden hesaplandı. Benim de küsürattaki puanım arttı. normalde bu hata zamanında düzeltilseydi ben geçen yıl mart atamasında atanmış olacaktım. Benimle aynı mağduriyette olan bir arkadaşım bu duruma itiraz etmiş ve açtığı davayı kazanmış. böylece karışıklık çıkmasın diye sadece o kişinin atamasını değil de aynı durumda olan 107 kişinin atamasımı gerçekleştirmiş. yani sırf bu yüzden bir yıl açıkta beklemek zorunda kaldım ve maddi manevi zararlar gördüm. şimdi ben tazminat davası açsam bir yılık alamadığım maaşımı toplu olarak alabilir miyim??
60 gün dolmak üzere. ve dava açmak da şimdi geldi aklıma:(( çok mu geç kaldım?? hemen başvursam da dava açsam sonucu ne olur? kimden yardım alabilirim?
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum