Posted: 18 May 2010, Tue 2:19 pm Post subject: Forum Sitesindeki Yazı...
İyi günler.Ben üniversite öğrencisiyim.Üniversitelerin tartışıldığı,iyi kötü yanların belirtildiği,gelecek olan kişilerin okuyanlarla fikir alışverişi yaptığı bir forum sitesinde bir hocayı tanıtırken şu şekilde bahsettim;
-genelde onu kimse sevmez.muhterm aile cocugudr.sinüs hesabı yapamaz,kitaptan zor olan çözümlü soruları getirir öğrenciye dayar.sorsanız kendi çözemez.sorduk çözemedi.
Yukarıda yazdığım şekilde bir yazı yazdım.burda bahsettiğim sin hesap olayı falan hocanın sınıfta kendi ağzından söylediği durumlardır.kendisi;
-ben sinüsden anlamam.hiç yapamadım bunları.bu soruyu sınavda sordum bende çözemedim.allahtan çözümü vardı ama zaten çözen olmadı.
gibi cümleleri kendi kullandı.bende sadece bunları yukarıdaki gibi paylaştım.ayrıca bunları paylaşmamın sebebide derste bize gerizekalı bunlar atmak istiyorum ama atamıyorsun ki gibi konuşmaların yarattığı içermeleme sinir birikimi.sınıfta kafanı kırarım gibi söylemleride olan birisidir.şahıs bir şekilde yazdıklarımı görmüş ve aynı siteden bana;
-hemen odama geliyorsun senle hayatın gerçeklerini konuşalım başlıklı sen bana internette paylaşım ortamında küfür edemezsin gel bakalım yüz yüze konuşacağız yazılı mesajı göndermiş.
okula gittiğimde yanına gittim müsait olmadığını perşembe gelmemi ne zaman geleceğim dediğimde gel gel senin için buradayım hep gibi tehditkar bir konuşma yaptı.kendisi okuldada sevilmeyen ağzı bozuk bir insan.büyük ihtimalle konuşurkende küfürleri havada olacak.merak ettiğim onun bu yazı dolayısıyla hakları nedir?ben suçlu olmadığımı ve hakaret etmediği düşünüyorum.eminim ki bu insan benim okul hayatımı bitirmeye çalışacaktır.şimdi nasıl davranmamı ne yapmamı önerirsiniz?
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler....
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum