Posted: 01 Jul 2010, Thu 4:24 pm Post subject: ANLAŞMALI BOSANMADAN SONRA NAFAKANIN IPTALI VEYA AZALTILMASI
Sayın Avukatlarımız;
Ben 23 Mart 2010 tarihinde eşimden anlaşmalı olarak bosandım.Anlaşma geregi eşime aylık 2 cocugumuz icin 300,00 tl nafakayı kabul ettim ancak bu miktarı suana kadar ödeyemedim işssiz olmam ve son aydada işe başlamam ancak maas alamamdan dolayı henüz madden bir gelirim olmadı bugun İcra dairesinden 4 nafaka bedeli yani 1200 TL ve masraf harc gecikmeyle 1500 TL ödemem için yazı geldi.Ancak suan bir gücüm yok.Bu bedeli eşim istemiyeceğini belirtmemesine rağmen suan istiyorum diyor.Ayrıca benim cocuklarımı göstermemek icin adresini ve telefonunu degıstırmıs ulasamıyorum avukatı aracı oluyor.oda bilgi vermıyor.Bu konuda ne yapabilirim ve ben bu nafakayı ödeyemiyorum bunu düşürme sansımız varmı?
Bu konularda yardımcı olursanız cok sevinirim saygılarımla.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum